joi, 8 noiembrie 2012


Un nou inceput

Cred ca e mai mult de un an de cand am incercat sa pornesc un blog ultima data. Data trecuta insa era o tema mai restransa pe care am exploatat-o cu succes pe facebook. 
Insa acum, locul acesta va deveni mai mult un jurnal zilnic, saptamanal, in functie de timp. Nici de data asta nu eram sigur daca ar trebui sa fac asta, si nici nu am primit feedback-ul care l-as fi dorit din partea persoanelor mai apropiate in privinta acestui blog, dar se aduna uneori prea multe idei si prea multe vazute si nevazute incat sa pot tine pasul cu ele mereu. In plus, ma intreb cine mai vede lucrurile la fel ca mine, si de ce nu sa ii am aproape prin acest intermediu, prin acest blog de viziuni comune. 
Preferam sa fie ceva mult mai international sa zicem, dar ma gandesc ca este atat de putin exploatata latura asta printre oamenii din jurul meu din punct de vedere local, incat poate uneori ar parea ipocrit ca tot ce fac si tot ce lucrez sa fie adresat exclusiv celor din afara, desi mai mereu comunicarea si lucrurile pe care le-am invatat le-am facut cu lumea din exteriorul teritoriului.
Blog-ul acesta, daca poate fi numit asa, va contine de la stiluri si exemple vestimentare ce mi se par estetic corecte/decente/"tari" pana la retete, expozitii de arta, articole despre arhitectura, autoturisme, muzica, cinematografie, fotografii ce imi starnesc anumite sentimente, lucrari proprii, comunicari si dezvoltari intre grupuri cu aceleasi interese.
Articolele vor acoperi aproape orice arie, in functie de cum le aflu si de cat de importante le consider pentru mine insumi sau gusturile mele, astfel incat si cei care le veti citi sa le gasiti la fel daca nu chiar mai interesante dupa propriile criterii.
Asa ca nu pot decat sa va urez bine ati venit si sper sa nu fie ultima oara.
Savurati!*

*Ca sa nu spun enjoy, desi o sa fie un chin si cel mai probabil o sa folosesc n cuvinte englezesti carora nu le gasesc echivalent in limba noastra de pe aceste meleaguri mioritice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu