miercuri, 14 noiembrie 2012

Photography presents:

STEVEN TAYLOR
CELEBRITY AND MUSIC PERSONAS 
PHOTOGRAPHER





................................................................................................................................

 Am o deosebita placere sa va fac cunostinta tuturor cu Steven Taylor, fotograf stabilit in Los Angeles, un fotograf a carui munca o admir si pe care bineinteles ca il invidiez macar asa, putin. Desi are doar 25 de ani, deja si-a stabilit un cv substantial lucrand cu o multime de personalitati muzicale si celebritati. De la Pharell Williams, Incubus, Serena Williams, Jordin Sparks, Snoop Dogg, Bruno Mars, Common, Neyo pana la Metronomy sau John Legend, lista creste luna de luna, dezvoltandu-si abilitatea de a-si captura subiectele intr-un setting impresionant, dar sincer, ilustrand in parte fiecare latura personala a individului. Este specializat in portretistica si are un ochi concentrat pe capturarea personalitatii si caracterului in elegantul sau portofoliu, insa si zeci de editoriale pentru reviste americane. Experienta sa i-a permis sa aiba capacitatea de a ramane profesional intr-un mediu de munca, mentinand insa o atmosfera naturala.
Lucrand atat pe film cat si pe digital, portofoliul ce se dezvolta continuu reflecta atat o parte simpla, cat si una sofisticata a unui artist a carui identitate este expusa fara cusur in paralel in propriile lucrari.


Pharell Williams

Snoop Dogg

Ne-Yo

The Daylights

Bruno Mars

John Legend

Common

Big Sean

Nas

Incubus

Madi Diaz






Camere preferate
Canon 5D - Digital
Mamiya 645 - Film
Cel mai folosit obiectiv
Canon 35mm 1.4


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu