marți, 16 iulie 2013

#Gentlemaniac Meal: Vive la France!

 
 E timpul sa avansam! Vin alb Sauvignon cu o colectie de branzeturi frantuzesti: branza cu mucegai alb, branza cu mucegai albastru, cu ardei si rosii semideshidratate, cu ananas si chives.
 La multi ani, Franta!

Temps de passer!
Sauvignon avec française collection de fromages: fromage de moisissure blanche, fromage du moule bleu, fromage pepperoni, fromage ananas et fromage de ciboulette.


La multi ani, Franta!
Rulouri cu ciocolata si pain au chocolat!

Vive la France!
Pain au chocolat et tourbillons de chocolat.

click pe afla mai multe!




Final! Somon cu crema de ciuperci, totul alaturi de un sos de vin alb aromat cu suc si coaja de portocala, piper negru si ierburi proaspete. La multi ani, Franta!

Finale! Saumon et crème de champignons, le tout avec une sauce au vin blanc mis à jour avec quelques zestes et de jus d'orange, de poivre noir et d'herbes fraîches.
Vive la France!

 

La multi ani, Franta! Friptura de vita la cuptor cu sparanghel si rosii proaspete, aromat cu un sos

béarnaise si ierburi.
 
Vive la France! Four steak de boeuf aux asperges et tomates fraîches, surmonté d'une sauce béarnaise et herbes vertes.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu