vineri, 15 februarie 2013

# Cars: Mercedes-Benz GWA 300 SC, Vintage Car

Atelierul de tuning şi design din SUA, Gullwing America, a pus mâna pe un nou proiect. Specialiştii vor transforma un Mercedes-Benz SLS Roadster (R197), model fabricat în 2012, într-un neocar absolut fascinant.


Primele schiţe au fost deja puse pe foaie, iar rezultatul urmărit, este unul apropiat de legendarul Mercedes-Benz 300 SC (W 188), produs în serie limitată de numai 92 de unităţi.




 Clientul din Europa, al cărui nume nu se cunoaşte, şi-a dorit un model unic, cu blocuri optice speciale, LED, amplasate vertical, grila radiatorului de dimensiuni mari şi elemente de caroserie noi, dar păstrând stilul vintage. Roadsterul va beneficia de acoperiş hard-top, suspensie reglabilă şi un nou sistem de evacuare.

 
La adăpostul aripilor rotungite, vor fi montate jante de 21 de inch în diametru, pentru puntea faţă şi 22 inch în diametru pe axa spate, încălţate în anvelope Continental.


Mercedes-Benz Roadster SLS R197, dispune de un propulsor V8 de 6.2 litri, care dezvoltă 571 de cai putere şi 650 Nm de cuplu motor, cuplat la o transmisie automată cu şapte trepte, acesta accelerează sportcar-ul până la prima sută în 3.8 secunde.







via autostrada.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu