sâmbătă, 8 decembrie 2012

Dior - Haute Couture Autumn/Winter 2012

In spatele scenei la setul magic al showului Haute Couture al celor de la Dior, decorat cu un milion de flori de diferite specii. Magnific!

Salvatore Ferragamo Men Fall/Winter 2012-13 Full Show at Milan Men's Fashion Week

MILANO - Continuand trendul luxurios/aristocratic ce pare sa isi fi pus accentul pe intreaga Saptamana a Modei de la Milano Toamna/Iarna 2012-2013, Salvatore Ferragamo a trecut de la elementele casual pentru ceva mai elegant, dar la fel de intunecat. In fundal se regaseste hotul din umbra iar in fata defileaza modelele furisandu-se pe runway in timp ce o piesa la pian se aude in fundal. Designerul Massimiliano Giornetti a spus ca tema se bazeaza pe o tenta de alb-negru, insa intreaga stare a fost in general mult mai intunecata, atat in ceea ce priveste hainele, cat si fundalul obscur. Hainele insasi au fost structurate ca fiind dressy/elegante si nu prea colorate, intr-un contrast puternic cu colectia feminina a sezonului de Primavara/Vara 2012. Croiala nu a fost una rafinata, desi culorile erau in mare parte reci/inchise(navy blue, pinstripe grays si negru bineinteles) in timp ce tesaturile au variat de la catifea fina la o lana pestrita si trenciurile negre si-au facut o prezenta accentuata.
.............................................................................................................................
Aparitii: Mathias Bergh, Adrien Sahores, Linus Gustin, Clement Chabernaud 


Burberry | Fall Winter 2012/2013 Full Fashion Show | Menswear (Exclusive)

Burberry | Fall Winter 2012/2013 by Christopher Bailey | Full Fashion Show

Today's Outfit



miercuri, 21 noiembrie 2012

TUDOR.
PERSONAL TAILOR



Urmaresc de ceva timp activitatea acestei "firme" banuiesc. Am fost mereu placut surprins de calitatea croielilor si materialelor folosite, cat si faptul ca uneori pareau fotografii facute de Tommy Ton pe la eventurile din Milano sau din seria sa Street Style Pitti Uomo. Insa..suntem pe meleagurile noastre, unde orice incercare de a iesi din turma se soldeaza de obicei cu un esec total. Dar cand vine vorba de TUDOR, pai..suntem deja in alta liga. Dupa cum spuneam am urmarit inca de pe la inceput activitatea lor si felul in care ramaneau statornici fara a face compromisuri de dragul pietei needucate in privinta unor gusturi, zic eu simple, m-au impresionat foarte mult. Iar astazi, posturile de mai jos cu pantofii, pe romaneste..mi-au rupt capul. Stiam ca se fac si la noi, dar nu chiar..asa sau cel putin, nu in ultimii 20 de ani. Desi am fost mult timp in traditia europeana si internationala de manufactura a pantofilor, nu prea am mai vazut vreo activitate recenta cu aceasta exceptie. Am mai vazut pe la stiri sau prin alte reviste ca sunt oameni de afaceri din afara care isi fac la noi incaltamintea din fel de fel de piei exotice, dar majoritatea erau destinate exporturilor si in nici un caz pietei romanesti. Nu stiu ce preturi are aceasta firma, banuiesc ca se ridica la masura calitatii si profesionalitatii lor. Dar faptul ca avem asa ceva, ca se poate si aici gasi un magazin de calitate, autohton, e chiar impresionant, in ciuda prezentei a astfel de magazine peste granita in numar mare.
Deci, se poate. Putem sa trecem prin viata fara sa mai fim nevoiti sa improvizam tot timpul si sa facem compromisuri inutile.
Mai jos, aveti setul de fotografii care se poate gasi si pe pagina oficiala de facebook a firmei.

Contact:
Cuza Voda 95 Street, Bucharest, Romania
Phone: 031 150 9524








































toate fotografiile
© TUDOR. PERSONAL TAILOR


miercuri, 14 noiembrie 2012

Photography Presents:


trashhand


Ar fi putin spus faptul ca Instagram a schimbat radical modelul de fotografiere traditionala. In ciuda faptului ca si-a cam pierdut efectul odata cu raspandirea, majoritatea utilizatorilor timpurii Instagram au functionat ca o comunitate strans croita ce practic au definit identitatea noii platforme mobile. Trashhand, artist din Chicago este o dovada puternica a acestei aplicatii. Fotograful autodidact a inceput sa foloseasca un iPhone 4 cu peste un an in urma pentru a explora peisajele urbane ale orasului sau natal. Inspirat de creativitatea altor utilizatori, ca 13thwitness, trashhand a explodat in succes atingand incredibilul punct de 150,000 de followers si a fost de asemenea intervievat de Instagram, mentionat in Huffington Post si in urma muncii sale, continua contractul castigat cu Nike. Pentru fotografiile de mai jos, publicate pe site-ul Hypebeast, unul din site-urile mele preferate in materie de stil, muzica si arta, in sectiunea Through The Lens, thrashhand a lucrat cu camera sa, un Canon 5D Mark III si doua obiective fixe: 24mm si 35 mm f/1.4. Incantati-va ochii cu setul de fotografii si tineti pasul cu el prin Instagram sau Tumblr, acolo unde l-am descoperit si eu, atras de modul in care surprinde atitudinile protagonistilor sai sau detaliile arhitecturale deosebite.


...................................................................................................................













Jeff Staple




all rights reserved 2012 - © trashhand


Photography presents:

STEVEN TAYLOR
CELEBRITY AND MUSIC PERSONAS 
PHOTOGRAPHER





................................................................................................................................

 Am o deosebita placere sa va fac cunostinta tuturor cu Steven Taylor, fotograf stabilit in Los Angeles, un fotograf a carui munca o admir si pe care bineinteles ca il invidiez macar asa, putin. Desi are doar 25 de ani, deja si-a stabilit un cv substantial lucrand cu o multime de personalitati muzicale si celebritati. De la Pharell Williams, Incubus, Serena Williams, Jordin Sparks, Snoop Dogg, Bruno Mars, Common, Neyo pana la Metronomy sau John Legend, lista creste luna de luna, dezvoltandu-si abilitatea de a-si captura subiectele intr-un setting impresionant, dar sincer, ilustrand in parte fiecare latura personala a individului. Este specializat in portretistica si are un ochi concentrat pe capturarea personalitatii si caracterului in elegantul sau portofoliu, insa si zeci de editoriale pentru reviste americane. Experienta sa i-a permis sa aiba capacitatea de a ramane profesional intr-un mediu de munca, mentinand insa o atmosfera naturala.
Lucrand atat pe film cat si pe digital, portofoliul ce se dezvolta continuu reflecta atat o parte simpla, cat si una sofisticata a unui artist a carui identitate este expusa fara cusur in paralel in propriile lucrari.


Pharell Williams

Snoop Dogg

Ne-Yo

The Daylights

Bruno Mars

John Legend

Common

Big Sean

Nas

Incubus

Madi Diaz






Camere preferate
Canon 5D - Digital
Mamiya 645 - Film
Cel mai folosit obiectiv
Canon 35mm 1.4