sâmbătă, 8 decembrie 2012

Dior - Haute Couture Autumn/Winter 2012

In spatele scenei la setul magic al showului Haute Couture al celor de la Dior, decorat cu un milion de flori de diferite specii. Magnific!

Salvatore Ferragamo Men Fall/Winter 2012-13 Full Show at Milan Men's Fashion Week

MILANO - Continuand trendul luxurios/aristocratic ce pare sa isi fi pus accentul pe intreaga Saptamana a Modei de la Milano Toamna/Iarna 2012-2013, Salvatore Ferragamo a trecut de la elementele casual pentru ceva mai elegant, dar la fel de intunecat. In fundal se regaseste hotul din umbra iar in fata defileaza modelele furisandu-se pe runway in timp ce o piesa la pian se aude in fundal. Designerul Massimiliano Giornetti a spus ca tema se bazeaza pe o tenta de alb-negru, insa intreaga stare a fost in general mult mai intunecata, atat in ceea ce priveste hainele, cat si fundalul obscur. Hainele insasi au fost structurate ca fiind dressy/elegante si nu prea colorate, intr-un contrast puternic cu colectia feminina a sezonului de Primavara/Vara 2012. Croiala nu a fost una rafinata, desi culorile erau in mare parte reci/inchise(navy blue, pinstripe grays si negru bineinteles) in timp ce tesaturile au variat de la catifea fina la o lana pestrita si trenciurile negre si-au facut o prezenta accentuata.
.............................................................................................................................
Aparitii: Mathias Bergh, Adrien Sahores, Linus Gustin, Clement Chabernaud 


Burberry | Fall Winter 2012/2013 Full Fashion Show | Menswear (Exclusive)

Burberry | Fall Winter 2012/2013 by Christopher Bailey | Full Fashion Show

Today's Outfit